Ozvučenje i rasvjeta tamburaških sastava

Najsuvremenija oprema i tonmajstori sa dugogodišnjim iskustvom na području ozvučavanja te raznovrsnim ostalim glazbenim segmentima garancija su kvalitete koju potvrđuju mnogi sastavi koji su već korisnici naših usluga.

S ciljem postizanja ujednačenog zvuka u svakom kutku dvorane, naši stručni tonmajstori postavljaju odgovarajuću količinu opreme.

Dakle, ukoliko je potrebno postaviti više opreme, cijena se neće povećati već će i dalje ostati izuzetno povoljna.

Sami glazbenici su priznali da se zahvaljujući ovakvoj opremi i velikoj predanosti naših tonmajstora uvelike povećala kvaliteta i cjelokupan dojam njihovog tamburaškog sastava.
Ukoliko želite upotpuniti vizualni dojam svojeg sastava, također Vam nudimo širok spektar light show rješenja koja će djelovati na podizanje atmosfere i Vašeg image-a.

Imate li pjevača koji se voli nesmetano kretati i tako motivirati publiku, bežična rješenja su također u našoj ponudi.

I na kraju, ali ne manje važna ostaje činjenica da glazbenici obožavaju ovakav “gospodski” tretman kakav im pružamo gdje na njima ostaje samo da se posvete stvaranju glazbe.

Kvaliteta je kod nas najpovoljnija!
Zaista, uz sve navedene prednosti koje smo već spomenuli te našim izuzetno povoljnim cijenama želimo započeti suradnju s kojom ćete biti iskreno zadovoljni.

Nazovite nas na telefon: 095/33-666-33

ili kontaktirajte putem e-maila: mail@gc-maestro.hr