Ozvučenje i rasvjeta folklornih priredbi

Glavna djelatnost Glazbenog centra “Maestro” je upravo ozvučavanje i rasvjeta folklornih priredbi.

Potpuno razumijevanje folklorne koncepcije u kojoj glavnu i najistaknutiju ulogu nose plesači koji za vrijeme plesa u većini slučajeva i pjevaju dok tamburaški orkestar pruža čvrsti oslonac je glavni cilj kojem težimo prilikom ozvučavanja.

Tehnička realizacija nije jednostavna i zahtjeva korištenje specifičnih visokokvalitetnih širokopojasnih mikrofona koji su uz naša inovativna rješenja mobilnog, a neupadljivog pokrivanja pozornice uspjela zadovoljiti i najzahtjevnije folklorne ansamble.
Monitorima koji su inteligentno postavljeni te ne zaklanjaju pogled iz publike pridonosimo estetskom doživljaju ansambla, a istovremeno omogućujemo da plesači u svakom kutku pozornice jednako čuju orkestar.
Glazbenici u orkestru su ozvučeni po dionicama što ističe ljepotu bogatih glazbenih aranžmana te nikoga ne stavlja u podređeni položaj.
Poznavajući raznovrsnost folklornih priredbi na kojima nerijetko uz izvedbu koreografija budu mnoge druge vrste kao što su recitacije, solo točke ili dramski igrokazi, kvalitetan prijenos zvuka omogućavamo i nizom bežičnih rješenja.
Mnogi folklorni znalci ističu kako je folklorna rasvjeta bazirana na ravnomjerno raspoređenim bijelim svjetlima kako bi se što vjernije prikazao svaki detalj narodne nošnje. No, također smo svjedoci kako neki kreativno eksperimentiraju i sa obojanim svjetlima. Poseban efekt isticanja detalja na pozornici postižemo i korištenjem posebnog usmjerenog reflektora koji u centar pozornosti stavlja upravo ono što koreograf ili voditelj želi.
Kvaliteta je kod nas najpovoljnija!

Kvalitetnim dogovorom i bogatim vlastitim iskustvom možemo doprinijeti da Vaša folklorna priredba bude događaj za pamćenje.

Uz sve navedene kvalitete također jamčimo izuzetno povoljnu cijenu kojom dokazujemo osjetljivost prema današnjoj gospodarskoj situaciji i stoga Vam poručujemo:

“Kvaliteta je kod nas najpovoljnija!”

Nazovite nas na telefon: 095/33-666-33

ili kontaktirajte putem e-maila: mail@gc-maestro.hr